Naslovnica
25.6.2019.

Doktori

Doktori odgovaraju:

Neplodnost

 

Doktori

Najnovije

Slika
Otkriće EKG-a

Willem Einthoven, nizozemski liječnik, rođen u današnjoj Indoneziji je dovršio prvi praktični sustav... Više...
Slika
Cest is d Best

Po 22. put Cest is d Best, zagrebački festival od 30/05/2018 do 03/06/2018 predstavlja ulične zabavljače, likovne umjetnike,... Više...
Slika
Stop alkoholu

U Hrvatskoj danas ima oko 250 tisuća ovisnika o alkoholu, od čega 50 tisuća žena. Jeste li kad razmislili o tome koliko... Više...
Slika
Vježbanjem do hormonalne ravnoteže

Problemi poput razdražljivosti, problematičnog tena, poremećaja u spavanju, umora i/ili apatije pa sve do disbalansa u libidu... Više...
Slika
Leonardo-istinski genije

Leonardo da Vinci bio je pravi genij koji je svojim prisustvom krasio ovaj svijet od 15. travnja 1452. do 2. svibnja 1519. On je... Više...
Slika
Jarunski susreti 2019.

Društvo "Sport za sve-Centar" poziva vas 24.5. (subota) u 10h na sportsko druženje pod nazivom Jarunski susreti 2019. Tom... Više...
Slika
Insomnia ili nesanica

Insomnia je poremećaj usnivanja ili spavanja. Predstavlja jedan od simptoma tjeskobe, uslijed psihičke neravnoteže koja može... Više...
Slika
Peludna sezona

Peludna alergija je tipična sezonska bolest ovisna o sezoni cvjetanja biljaka koje posjeduju alergenu pelud. Podaci o dnevnim... Više...

Indeks tjelesne mase

Height

WeightNutrition Calorie Counter

Promo box

Baner
Baner
Baner
Baner
Home Intima Panaceo-savjeti
Panaceo-savjeti PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 02 Srpanj 2009 16:57

 Stručnjaci savjetuju o terapiji Panaceo proizvodima na bazi zeolita, te daju odgovore na vaše upite. Vaše upite šaljite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Sadržaj

Artritis

Imunodeficijencija

Autizam

Dijareja (leukemija)

Povišen tlak i masnoće

Dijabetes tip-2

Detoksifikacija organizma

Reumatoidni artritis

Herpes virus

Kemo i radio terapija

Regulacija masnoća i šećera

Crohnova bolest


Artritis

Pitanje:
Budući sam već zašla u godine sve više osjećam bolove u kostima. Doktori su rekli da je to artritis, pa sam pročitala da može biti povezan s kiselošću organizma te me zanima da li bi mi zeolit preparati pomogli. Molim vas da me savjetujete.

 

 

Odgovor: Ravnoteža između kiselina i lužina igra važnu ulogu u svim tjelesnim funkcijama, jer nema organa ni pojedinačne stanice u tijelu koji ne mogu biti oštećeni ili potpuno uništeni u slučaju pretjerane kiselosti.  Kiselost igra ulogu u nastanku skoro svih kroničnih bolesti, bilo kao "okidač" simptoma ili kao rezultat oštećenja stanice. Među najčešće bolesti uzrokovane pretjeranom kiselošću spadaju bolesti koštano-mišićnog sustava: giht - mokraćna kiselina, bolni mišići - mliječna kiselina, oštećenje diskova među kralješcima, bol u leđima, osteoporoza, vratni sindrom, artritis, reumatizam mekog tkiva i zglobova. U Vašem slučaju radi se o artritisu, upalnom procesu jednog ili više zglobova, čiji su glavni simptomi bolnost, ukočenost, ponekad oteklina, a s vremenom i deformiteti koji reduciraju pokretljivost.

 

Ispravan pristup liječenju artritisa je da se tijelu pomogne da se oslobodi kiselina. Poznato je da zeolit adsorbira kiseline, alkalizira organizam i time prevenira bolesti kiselog okruženja. U liniji Panaceo proizvoda proizvod pod nazivom PANACEO Weihrauch kapsule, uz zeolit sadrži ekstrakt Boswellie Sacre, koja je poznati tradicionalni lijek, između ostalog i kod artritisa, reumatoidnog artritisa i reumatizma. Zeolit u sinergizmu s Boswelliom Sacrom pomaže kod upalnih promjena i vrlo je učinkovit kod artritisa, uključujući reumatoidni artiritis i reumatizam. Preporučamo Vam barem dva mjeseca intenzivne terapije zeolitom u obliku PANACEO Weihrauch kapsule 3 x 2 dnevno i PANACEO Basic 3 x 1 žličica praha, razmućenog u vodi. Nakon toga je za očekivati da će biti dovoljne samo PANACEO Weihrauch kapsule  3 x 2 dnevno. 


Panaceo.hr 

02.10.2009.


 


Imunodeficijencija

 

Pitanje: Imam pitanje za rubriku Panaceo. Otkrivene su mi povišene vrijednosti IgG (100%), kao i IgA i IgE. Rekli su mi da patim od imunodeficijencije. Zanima me da li bi mi Panaceo proizvodi pomogli?

Odgovor: Imunoglobulini IgG, IgA i IgE su pokazatelji imunog odgovora organizma, a povišene koncentracije imunoglobulina u krvi nastaju kod raznih oboljenja. U Vašem slučaju je, kako navodite, dijagnosticirana općenito imunodeficijencija.

U studiji ''Antioksidativni i imunostimulativni efekti prirodnog klinoptilolita in vivo'', znanstvenici Instituta R.Boškovic, Medicinskog fakulteta KBC "Zagreb" i  Molecutec Corporation, Segovia, Goleta, USA definirali su zeolit kao snažan prirodni imunostimulator i antioksidant. Zeolit klinoptilolit djeluje kao nespecifični imunomodulator slično superantigenu, stabilizira i regulira imuni sustav i pojačava komponente imunoga sustava koji pospješuju obranu organizma od raznih nepogodnih čimbenika. Ta se imunomodulacija odnosno imunoregulacija postiže selektivnom indukcijom proinflamatornih citokina, te aktivacijom brojnih kinaza (molekularni mehanizam djelovanja prikazan je u citiranoj studiji).

U Vašem slučaju bi Panaceo proizvodi bili primjerena pomoć. Poželjno je da barem prvih mjesec dana pojačano uzimate zeolit u kombinaciji PANACEO OPC+C kapsule  3 x 2 kapsule dnevno, te PANACEO Basic prah 3 x 1 žličice dnevno. Nakon što se u tom periodu imunološka slika unaprijedi i stabilizira, možete isključiti uzimanje praha i nastaviti samo s kapsulama.  

Međutim, u Vašem upitu niste naveli da li se i kako dijagnosticirana imunodeficijencija odražava na Vaše aktualno zdravstveno stanje. Ovisno o eventualno već izraženim tegobama uslijed lošeg imuniteta, možda bi neka druga kombinacija proizvoda u Vašem specifičnom slučaju mogla biti primjerenija, ali za takvu uputu nemamo dovoljno informacija. Stoga, ako uz naznačenu dijagnozu imate izražene konkretne zdravstvene tegobe, možete se za daljnje upute obratiti neposredno Savjetodavnoj službi (tel.01/377 2354)..    

 

Panaceo.hr 

03.09.2009.

 


 

Autizam

Pitanje: Imam dvoje djece, 4.5 g i 3.5 g. Starije dijete ima elemente autizma, zatrovano je teškim metalima, a kao uzrok se spominju kombinirana cjepiva koje je dijete primilo. Također je zatrovano kandidom, što su pokazali i testovi rađeni u GPL USA laboratoriju. Testiran je urin i pokazalo se postojanje arabinose, metabolita gljivice kandide. Test na trovanje metalima ćemo raditi za 3 do 4 mjeseca. Liječnici kažu da je prvi korak u terapiji čišćenje kandide. Dijete trenutno uzima suplimente od New begininga (američki proizvođač) potpuno su prirodni. Uzima: kalci, magnezij, gse kapi, enzim, TMG puder, vitamin B12 koji se šprica u nos i serotonin. Takođe je na bez-glutenskoj i bez-kazeinskoj dijeti, sve po preporuci američkih doktora. Uskoro će krenuti na terapiju diflucanom i nystatinom. Molim vas da nam preporučite nešto iz vaše linije proizvoda što će pomoći kod čišćenja teških metala i kandide.

Drugo dijete nema takovih problema ide u vrtić i normalno funkcionira. Njemu se jedino javlja manjak koncentracije i ima određenih problema u finoj motorici. Molim vas da nam preporučite nešto za njega. Molim vas da nam uz preparate koje nam preporučite i obijasnite način doziranja i uzimanja istih, kao i trajanje terapije.

Odgovor: Kod autizma kod djece, koji se dovodi u vezu s toksikacijom teških metala, posebno žive, često se u organizmu djeteta evidentiraju povećane vrijednosti niza teških metala, jer se progresivno remeti metabolizam teških metala. Dječji organizam se na određeni način ''adaptira'' na te toksine, stoga kod procesa detoksikacije dijete može prolaziti kroz tzv apstinencijsku krizu. Stoga se detoksikacija kod male djece sa suspektnim autizmom provodi vrlo obazrivo i postpuno. Za razliku od drugih pristupa detoksikaciji dječjeg organizma, koji su nažalost u velikoj mjeri neselektivni, detoksikacija zeolitom je selektivna i uspostavlja narušenu homeostazu organizma.  

Iako ne postoje previsoke doze zeolita, jer ga organizam prepoznaje kao vlastitu supstancu i apsolutno je netoksičan, u konkretnom slučaju treba voditi računa da bi prebrza, nagla detoksikacija mogla uznemirujuće djelovati na dijete, a to želimo izbjeći. Budući je osjetljivost organizma vrlo individualna, u terapiji kod autistične djece polazi se od minimalnih dnevnih unosa, konkretno od jednog grama zeolita koji se rasporedi u 4 obroka. Uz naš orijentacioni protokol kojeg roditeljima dostavljamo neposredno, roditelji prate reakcije djeteta i provjeravaju predloženi ritam povećavanja dnevnih doza. Cilj je spriječiti burnu reakciju dječjeg organizma na odstranjenje teških metala.

Pozitivni efekti terapije su opuštenije i staloženije dijete, boljeg raspoloženja, boljeg sna, bolje komunikacije s okolinom. Dok god su takvi simptomi, može se postupno povećavati terapija. Ako ili kada roditelj primjeti da raste nemir djeteta i da se dijete psihofizički destabilizira, treba se vratiti slijedećih nekoliko dana na manje dnevne doze ili čak na par dana prekinuti terapiju, a onda ponovo polagano nastaviti.

Zeolit je također priznata terapija kod svih oblika candidaze. Njegovo selektivno djelovanje znači da najprije odstranjuje supstance jačeg pozitivnog ionskog naboja, u konkretnom slučaju teške metale. Međutim, on istovremeno povećava alkalitet, čime eliminira uvjete za razvoj candide, odnosno liječi candidazu. Pristup da se najprije liječi candida je relativan kod terapije zeolitom, jer se sve događa unutar jedinstvenog procesa detoksikacije i alkalizacije.

Vaše dijete bi prema prosječnim dozama za detoksikaciju teških metala, u što su također uključeni efekti na candidu, trebalo uzimati dnevno 8 grama zeolita tokom cca 3 mjeseca i to u obliku PANACEOmed kapsula i PANACEO Basic prah. Terapija se uzima četiri puta dnevno, u 8, 12, 16 i 20 sati, neposredno prije jela ili uz jelo. Kapsule se popiju s vodom, a prah se razmuti u čaši vode, soka ili čaja. Uvijek pripremite svježi napitak, a može ga se napraviti u flašici ili dati djetetu da ga popije na slamku. Za slučaj da se odlučite na ovu terapiju, poslat ćemo Vam orijentacioni protokol i prijedlog kako postupno, tokom dva mjeseca, povećavati dnevne doze od jednog grama dnevno do 8 grama dnevno. Ipak, konačni dnevni unosi mogu biti i drugačiji, jer ovise o individualnoj reakciji djeteta. Vrijeme konačnog trajanja terapije odredit će se na osnovu odgovarajućih laboratorijskih analiza teških metala, koji će pokazati da li će trebati terapiju zeolitom provoditi dulje od tri mjeseca ili možda kraće. To ne možemo sada znati, jer su to iskustveni parametri.

Za Vaše drugo dijete nema opasnosti od primjene normalnih doza od početka terapije. Preporučamo zeolit u obliku PANACEO Smart, koji uz sve poznate medicinske aplikacije zeolita dodatno doprinosi kod koncentracije, memorije i pamćenja, unapređuje perifernu i moždanu cirkulaciju i vrlo je primjeren za vaše drugo dijete. Terapiju uzima 4 puta dnevno, svaki put po jednu kapsulu PANACEO Smart, a nakon dva tjedna  uz kapsulu dodajte još po 1/4 žličice PANACEO Basic prah (ukupno 1 žličica praha dnevno).

Panaceo.hr 

22.08.2009.


Dijareja (leukemija)

Pitanje: Imam 45 godina i prije godinu dana dijagnosticirana mi je leukemija zbog koje sam bila na 3 ciklusa kemoterapije. Dobila sam tako jaku dijareju zbog koje gotovo ne mogu izaći iz kuće. Zanima me mogu li mi Panaceo proizvodi pomoći?

Odgovor: Obzirom na znanstveno i klinički dokazana svojstva zeolita kao lijeka kod dijareje, PANACEOmed prahaPANACEO Weihrauch kapsule su optimalna terapija za vas. Oba navedena proizvoda, osim kod dijareje, primjenjuju se kao suportivna terapija kod onkoloških bolesnika, a PANACEO Weihreich je posebno učinkovita terapija kod leukemije.

Preporučamo vam dnevnu dozu od 6 kapsula PANACEO Weihreich i 3 žličice praha PANACEOmed. Ako je moguće rasporediti dnevnu količinu u 6 obroka. Svako 2-3 sata u toku dana uzimite po jednu kapsulu Weihreicha i po pola žličice praha razmućenog u čaši vode.

Panaceo.hr 

21.08.2009.


Povišen tlak i masnoće

Pitanje: Imam 37 godina i bavim se odgovornim poslom. Supruga i ja pazimo na prehranu, ali ipak imam povišen tlak i masnoće. Zanima me mogu li mi preparati zeolita pomoći?

Odgovor: Iz vašeg pitanja možemo zaključiti da je vaš osovni problem povišen tlak i masnoće, što potencijalno može ugroziti vaš kardiovaskularni sustav i uzrokovati kardiovaskularna oboljenja.

Imamo pozitivna iskustva u tom pravcu, a posjedujemo znanstvene i kliničke studije potvrđuju opravdanost upotrebe zeolita kod tegoba kakve ste nam opisali. Preporučamo vam uzimanje PANACEO OPC+C kapsule, 3x2 kapsule dnevno. Bilo bi poželjno prvih 4-6 tjedana uz kapsule dodatno uzimati zeolit u obliku PANACEO Basic prah, 3x1 žličica dnevno. 

Panaceo.hr

19.08.2009.


Dijabetes tip-2

Pitanje: Imam obiteljsku sklonost dijabetesu tipa-2. Može li PANACEO pomoći kod prevencije šećera u krvi? Koje proizvode trebam uzimati?

Odgovor: Brojna znanstvena istraživanja o djelovanju zeolita u kontroli šećera u krvi pokazuju da zeolit ima sposobnost da učinkovito apsorbira višak glukoze čime pozitivno doprinosi u liječenju dijabetesa tipa-2, te kod dijabetičara prolongira inzulin neovisnost. Zeolit također reducira nitrate koji se unose u probavni trakt prije nego što oni mogu biti apsorbirani u organizam, a poznato je da se nitrati dovode u vezu za dijabetesom tipa-2. 

Za prevenciju dijabetesa potrebno je uzimati PANACEO OPC+C kapsule 3 x 2  dnevno. Kod dijagnosticiranog dijabetesa pored PANACEO OPC+C preporučaju se dodatne količine zeolita u obliku PANACEOmed praha, do 3 x 1 žličica dnevno. 

Panaceo.hr

21.07.2009.


Detoksifikacija organizma

Pitanje: Imam 37 godina. Radim stresan managerski posao, dosta putujem, hranim se uglavnom po restoranima, a nažalost sam i pušač. U zadnje vrijeme osjećam da se brže umaram, a osjećam i neugodni pritisak u prsima i to me zabrinjava. Počeo sam povremeno odlaziti u teretanu i tamo sam saznao za Panaceo Sport koji navodno služi za jačanje kondicije sportaša i povećava energiju. Na internet stranicama sam vidio antistresni  program i program detoksikacije na bazi prirodnih Panaceo proizvoda. Nisam nikad koristio lijekove i uvijek sam bio zdrav, ali osjećam da mi je potrebna pomoć. Koje proizvode mi preporučujete.

Odgovor: Za detoksifikaciju organizma i antistresni program u Vašem slučaju preporučujemo  PANACEO Basic prah 3 x 1 žličicu dnevno  i PANACEO Sport kapsule 3 x 2   . Nakon 2 mjeseca takve terapije možete prestati uzimati prah i nastaviti isključivo preventivnu terapiju PANACEO Sport kapsule 3 x2  dnevno.

Panaceo.hr

21.07.2009.


Reumatoidni artritis

Pitanje: Imam uznapredovali reumatoidni artritis i povremeno moram koristiti kortikosteroide. Subjektivno osjećam veliki umor,  iscrpljenost i malaksalost.  Pročitala sam na internetu da Panaceo Weihrauch pomaže kod reumatoidnog artritisa. Kakvu mi terapiju možete savjetovati?

Odgovor: Autoimune bolesti nastaju kao posljedica pretjerane reakcije imunološkog sustava protiv pojedinih tvari ili tkiva u tijelu. Rematoidni artritis je autoimuna bolest kod koje, iz za sada nepoznatog razloga, imunološki sustav napada zglobove i vezivno tkivo. Zbog pretjerane aktivnosti imunološkog sustava, kod autoimunih bolesti se ne smiju  primijeniti imunostimulatori, nego imunomodulatori koji stabiliziraju imuni sustav i dovode ga u stanje da radi efikasno i prirodno. Zeolit jača prirodnu staničnu odbranu i ima svojstvo imunomodulatora, pa stoga pokazuje pozitivan doprinos kod autoimunih bolesti. U proizvodu PANACEO Weihrauch zeolit je aktiviran s ljekovitom biljkom Boswellia Sacra koja je tradicionalni arjuvedski lijek kod reumatoidnog artritisa, te s njom postiže sinergistički efekt.

Kod kroničnih oboljenja preporuča se uzimati dnevno PANACEOmed Weihrauch kapsule 3 x 2 i  PANACEO Basic prah 3 x 1 žličica razmućenog u vodi. 

Panaceo.hr

20.07.2009.


Herpes virus

Pitanje: Više od 10 godina imam učestale kronične recidive virusa herpesa. Herpes mi se najčešće javlja oko usnica i ispod oka. Od prije godinu dana počeo mi se javljati i genitalni herpes koji se javlja rjeđe, ali je vrlo neugodan. Imam 31 godinu i planiram imati dijete, a čula sam da bih prije začeća prije trebala izliječiti genitalni herpes jer taj virus može oštetiti bebu.  Zabrinuta sam, jer ništa što sam do sada koristila protiv herpesa nije mi pomoglo. Čitala sam da  Panaceo proizvodi mogu pomoći kod herpesa.  Da li je to točno, na koji način Panaceo pomaže kod virusa herpesa  i koje vaše proizvode bih trebala uzimati.

Odgovor: Zbog  nedovoljne aktivnosti imunološkog sustava smanjuje se otpornost organizma na virusna i infekcijska oboljenja. Organizam izgubi potrebnu prirodnu antioksidativnu zaštitu koja sprečava aktivnost virusa. Virusi umanjuju sposobnost samoreprodukcije stanice, jer joj preotimaju hranjive tvari i iste koriste za vlastitu reprodukciju. Stoga svako kronično virusno oboljenje predstavlja potencijalnu opasnost za zdravlje. Iako je u Vašem slučaju potrebno liječiti virusno oboljenje, uz adekvatni liječnički nadzor, virus HSV2 ne trebate smatrati razlogom da se ne odlučite na željenu trudnoću. Virus HSV2 je opasan za novorođenče isključivo ako je lezija herpesa aktivna neposredno za vrijeme poroda, na što se može utjecati odgovarajućim imunostimulacijskim mjerama. 

U znanstvenoj studiji ''Antiviralno djelovanje zeolita'', izrađenoj u Institutu R. Bošković pokazano je kako zeolit zaustavlja razvoj mnogih virusnih infekcija, uključujući herpes virus, coxachi virus B-5, ecco-virus 7, adenovirus 5. Osim što djeluje imunomodulacijski, zeolit neposredno odstranjuje virusne komponente iz tijela. Zeolitna struktura pčelinjeg saća adsorbira virusne komponente u svoje pore i zatim ih tijelo odstranjuje putem prirodne fiziološke eliminacije. Antiviralni efekti zeolita manifestiraju se cca 6 tjedana nakon početka oralne terapije - nakon što zeolit iz organizma odstrani teške metale, herbicide i pesticide i druge toksine jačeg pozitivnog naboja. Antiviralni efekt zeolita na lokalnoj razini nastupaju neposredno nakon lokalne primjene  - ublažavaju se i zatim povlače neugodni simptomi lezija herpesa na koži i sluznici.

U Vašem slučaju preporučamo oralno  uzimanje PANACEO OPC+C kapsule 2 x 3  dnevno i PANACEOmed praha 3 x 1 žličicu  dnevno. Na lokalne lezije na koži i sluznici trebate aplicirati PANACEO puder za kožu do 5 puta dnevno.

Panaceo.hr

20.07.2009.


Kemo i radio terapija

Pitanje: Moja majka je nakon operacije raka dojke dobila program kemoterapije na kojem je već treći mjesec. Vrlo teško podnosi kemoterapiju. Nakon drugog ciklusa počele su mučnine, a sada nakon trećeg ne može jesti, sve povraća, osjeća veliku slabost, ima temperaturu, uglavnom nije dobro. Bojim se da neće moći izdržati sve cikluse kemoterapije jer je već sada nakon trećeg ciklusa posve iscrpljena. Znam da ovako ne može nastaviti, pa tražim način da se na neki način pomogne da majka izdrži kemoterapiju, koja je za nju vrlo bitna, jer u njenom slučaju operacija nije bila dovoljna.

Od prijateljice sam saznala da je onkolog njenom svekru preporučio proizvode Panaceo kao suportivnu terapiju uz kemoterapiju i radioterapiju i da mu to dosta pomaže, jer je i on slično reagirao na kemoterapiju, a sada je dobro, brzo se oporavio i da čak djeluju antitumorski.

Onkolog moje majke nema iskustvo s tom terapijom, ali je čuo za Panaceo i kaže da možemo pokušati, budući su to prirodni proizvodi i nisu toksični, pa ne mogu biti štetni.
Da li to ima smisla i da li bi ta terapija mogla pomoći mojoj majci? Koje proizvode bi trebala uzimati i koliko dnevno? Molim za hitan odogovor, na kojem se unaprijed zahvaljujem.


Odgovor: Linija proizvoda PANACEOmed na bazi aktiviranog zeolita klinoptilita registrirana je u EU kao roborans kod teških i iscrpljujućih bolesti te kao adjuvans uz kemo i radio terapiju. Klinička istraživanja su pokazala da upotreba zeolita pozitivno utječu na indeks stanja zdravlja, odnosno na vrednovanje kvalitete života malignih bolesnika po Karnowski skali, a bez negativnih nuspojava. Stoga je za očekivati da će uz tu terapiju Vaša majka moći primiti cijeli program kemoterapije. Detoksificirajuća i imunostimulativna svojstva zeolita značajno doprinose organizmu onkoloških bolesnika.

Što se tiče antitumorske aktivnosti zeolita, znanstvene, predkliničke i pilot studije, te anegdotalna iskustva potvrđuju da bi se zeolit mogao koristiti kao adjuvant u liječenju oboljelih od raka, jer na molekularnoj razini adsorbira neke faktore tumorskog rasta. Unatoč pozitivnoj praksi o antikarcerogenim i antimetastatičkim efektima zeolita, iste je potrebno potvrditi odgovarajućim kliničkim studijama, a do tada se može govoriti isključivo o učinkovitoj suprotivnoj terapiji.

Što se tiče dnevne doze, kod onkoloških bolesnika se preporuča tzv. trojna terapija. U slučaju Vaše majke terapija bi se sastojala od: PANACEOmed prah 8 žličica, PANACEOmed Weihrauch kapsule 8 kapsula i PANACEO Focus 8 kapsula dnevno, a koji se raspoređuju u 4 do poželjnih 8 dnevnih obroka, s dosta tekućine. Terapiju prahom bi trebalo uvoditi postupno, jer kod malog broja osoba sklonih opstipaciji, prah eventualno može prolazno pojačati opstipacijski efekt. Poznato je da antioksidanti smanjuju efekte kemoterapije, stoga se neposredno za vrijeme kemoterapije radi pauza s uzimanjem zeolita, i to dan prije, za vrijeme i dan nakon uzimanja kemoterapije, a nakon toga se Panaceo terapija može uzimati pojačano.

Za više informacija po potrebi nazovite Savjetodavnu službu zastupnika (tel. 01/377 2354).

Panaceo.hr 

17.07.2009.


Regulacija masnoća i šećera

Pitanje: Imam 37 godina i od lijekova uzimam Concor 2,5mg ujutro, Misar, Coaxil i Omega 3 po preporuci doktora. Zanima me koji Vaš proizvod bi mi pomogao u regulaciji masnoće i šećera u krvi?

Odgovor: Za regulaciju masnoća i šećera u krvi preporučujemo PANACEO kapsule s dodatkom kalcija i magnezija (3x1 dnevno), PANACEO Smart kapsule (3x1 dnevno) i PANACEOmed Weihrauch kapsule (3x1 dnevno) uz redovite liječničke kontrole.

Panaceo.hr

07.07.2009.


Crohnova bolest

Pitanje: Bolujem od Crohnove bolesti i odstranjen mi je dio ileuma, te imam česte proljevaste stolice i nadutost. Koji Vaš proizvod mi može pomoći?

Odgovor: U Vašem slučaju preporučujemo uzimanje PANACEO Basic prah (započeti s 1x1 čajnom žličicom dnevno i postepeno povećavati do 3x1) i PANACEOmed Weihrauch kapsule (3x2 dnevno) koje su obogaćene Boswelliom sacrom uz redovite liječničke kontrole.

Panaceo.hr

06.07.2009.

facebook  youtube

 

Share
 
Copyright © 2019 Medikus - Medicinski magazin. Sva prava pridržana.